Trei din patru

Trei din patru medalii pentru boxerii seniori de la CSM Ploiesti. Clubul a participat cu sportivi la Cupa României de box pentru seniori, de la Brăila, iar trei dintre ei au reuşit să urce pe podium.
Biro box

Toate acestea anticipate de experienta lui Titi Tudor, antrenorul coordonator al secţiei. Titi „Prosop” spunea ca baietii lui se vor intoarce cu 3-4 medalii iar evolutiile lor l-au ajutat in acest sens.
Cea mai strălucitoare medalie a cucerit-o Georgian Tudor (52 kg), care a câştigat argintul după ce a pierdut, ieri, în finală în faţa lui Marius Hondaru, de la CS Metrorex Bucureşti. Ceilalţi doi premianţi au fost Gheorghe Jugan (69 kg) şi Tiberiu Porcoi (+91 kg), ambii reuşind să intre în posesia medaliilor de bronz. Cu o menţiune pentru cel de-al doilea, care în meciul din „sferturi”, câştigat în faţa lui Alberto Ispas (CSM Craiova), s-a accidentat la cap după o ciocnire cu adversarul, iar medicul i-a interzis să mai boxeze în semifinala cu campionul Mihai Nistor. Cel de-al patrulea pugilist ploiestean, Alexandru Gheorghe (60 kg), a pierdut în primul tur în faţa celui care avea să câştige competiţia la această categorie, Robert Jitaru (CSM Brăila).

You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress and WordPress Theme, thanks to Eva Jasmin and rca ieftin online