Romania-Suedia, pe Ilie Oană

Romănia-Suedia se va juca din nou după 24 de ani! Măine, la nivel under 19, iar săptămăna viitoare va veni răndul naționalelor mari. Romănia lui Mățan și Moruțan va înfrunta Suedia lui Joseph Colley, fundașul lui Chelsea fiind cotat la peste 15 milioane de euro. Ieri, tricolorii au fost împărțiți în două grupe la sesiunea de antrenament. Cei 11 titulari au efectuat un antrenament de refacere în sala de forță de la Mogoșoaia, iar ceilalți jucători s-au antrenat pe terenul sintetic de la Buftea.

Andrei Vlad(portar,Romania):”Trebuie sa fim modesti si concentrati pina la final! Nu conteaza cu cate puncte ne-am califica, sase, noua, cel mai important este sa realizam acest lucru! Sa de-a Dumnezeu sa ne calificam!”

Olimpiu Moruțan(mijlocas, Romania):”Este adevarat ca sansele de calificare au crescut dar trebuie sa ramanem concentrati pina la final. Cel mai important meci este urmatorul, cel cu Suedia, trebuie sa dam totul si sa castigam din nou”.

Runda a doua din grupa a 4-a va fi deschisă de partida Ucraina – Suedia începând cu ora 14:30. Meciul României contra Suediei este programat la ora 19:30, ambele jocuri fiind gazduite de stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Clasamentul Grupei 4 după disputarea primelor meciuri:

1.România- 3p 4-0

2.Suedia – 1p 0-0

3.Ucraina – 1p 0-0

4.Serbia – 0p 0-4

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress and WordPress Theme, thanks to Eva Jasmin and rca ieftin online