Petrolul-Titu, în Cupa Romăniei

Petrolul va juca cu Urban Titu în turul 2 al fazei naționale a Cupei Romăniei. Țintarul ,,competiției surprizelor” a fost anunțat, astăzi, de Federația Romănă de Fotbal. Petrolul-Urban, ca de-altfel toate celelalte meciuri, se vor disputa marți, 22 august, iar cel de pe arena ,,Ilie Oană” va avea primul fluier la ora 19:00.

Acest duel va fi primul din cele trei avănd în vedere că ambele echipe se vor confrunta și în campionat. Conform programului, în această etapă au intrat în competiţie cele 26 de câştigătoare ale primei runde a fazei naţionale şi 32 de echipe care au evoluat în ediţia precedentă a Ligii 3. Fotbaliștii Petrolului pregătesc partidele oficiale de săptămăna viitoare prin antrenamente și jocuri de verificare. Unul dintre teste, cel de sămbătă cu Astra 2, a fost anulat pentru a nu încărca programul de pregătire. Cum Petrolul va avea startul în campionat pe teren propriu, meciul Voluntari-Dinamo, din prima ligă, a fost mutat la Pitești deoarece era în aceași zi cu debutul „lupilor”. Mâine, 18 august, după ora 12.00, pot fi procurate tichetele de acces de la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană” pentru meciul Petrolul Ploiești-Urban Titu, din turul 2 al fazei naționale a Cupei Romăniei.

Preţul biletelor este următorul:
– Tribuna 0 – 20 lei;
– Tribuna I – 15 lei;
– Tribuna II – 10 lei;
– Peluze – 8 lei.

Vineri (18 august), casa de bilete va fi deschisă până la ora 16.30, sâmbătă (19 august) între orele 10.00 – 21.00, luni (21 august) între orele 09.00-16.30, iar marţi (22 august) până la ora de start a confruntării. Important: abonamentele emise pentru sezonul 2017-2018 sunt valabile şi pentru jocurile din Cupa României, organizate de către FC Petrolul Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană”. În ziua meciului, abonamentele vor putea fi procurate doar până la ora 17.00.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress and WordPress Theme, thanks to Eva Jasmin and rca ieftin online