Multi testati, putini semnati

Petrolul a avut 25 de jucatori la primul antrenament dar la multi dintre ei se va renunta. Cel mai cunoscut este Florin Plamada. Fotbalistul de 26 de ani a semnat contract pe un singur sezon, in biroul presedintelui Vlad, si apoi a coborat pe teren sa faca prima miscare cu echipa. Se intoarce la Ploiesti dupa ce a mai jucat in sezonul 2009-2010.

Florin Plamada:,,Sunt multe lucruri schimbate aici dar Petrolul ramane aceasi echipa cu traditie, cu aceiasi suporteri minunati si speram impreuna sa ne facem treaba si sa promovam. Petrolul m-a convins sa revin, nu o persoana anume. Chiar daca am coborat de la liga intai nu este o problema pentru ca am revenit la un club important.” Deocamdată, printre cei prezenţi s-au regăsit şi foarte mulţi jucători pe care staff-ul tehnic al „galben-albaştrilor” îi va analiza la antrenamentele viitoare, înainte de a definitiva efectivul cu care va aborda cea mai mare parte a pregătirilor. Petrolul testeaza si trei portari tineri. Din ligile inferioare ale Italiei, a jucat cinci ani la Varese, serie B, si apoi la Darfo Boario in Brescia – serie C, a venit Leo Petrisor care vrea sa-l impresioneze pe Leo Grozavu. Este de la varsta de trei ani in Italia si cu un accent specific a spus ca si-ar dori sa devina Donnarumma al Petrolului.

Leonard Petrisor:,,Sunt fericit sa fiu aici. Cand a aparut oportunitatea de la Ploiesti am zis ca este ceva extraordinar avand in vedere si atmosfera de aici. Vreau sa dau totul si sa raman la Petrolul. Cea mai frumoasa perioada a fost la Boario unde i-am cunoscut pe Donnaruma si Cutrone, starurile de la AC Milan. Sper sa fiu un Donnarumma al Petrolului!”.

Pe gazonul arenei „Ilie Oană” au fost la prima miscare noile achiziţii Florin Plămadă (26 ani, fundaş central, FC Botoşani) şi Claudiu Herea (28 ani, mijlocaş, CS Baloteşti), portarii Daniel Isvoranu (19 ani, Concordia Chiajna), Ionuţ Gurău (19 ani, Viitorul Constanţa) şi Leonard Petrişor (20 ani, Darfo Boario, Italia), dar şi tinerii Alin Manea (21 ani, mijlocaş, CS U Craiova), Mihai Ene (19 ani, mijlocaş, Viitorul Constanţa), Romeo Bănică (19 ani, atacant, Viitorul Constanţa), Dan Enescu (juniori FC Petrolul Ploieşti), Alexandru Preda (19 ani, mijlocaş, Atletic Bradu), Alexandru Traşcă (22 ani, atacant, Atletic Bradu), Paul Răzvan Mitrică (19 ani, mijlocaş, AFC Hărman) şi Vasile Constantin (20 ani, fundaş, CS U Craiova). Vechii componenţi ai lotului mai sunt Mirel Bolboasa, Jean Prunescu, Mihai Velisar, Alberto Olaru, Valentin Ţicu, Paul Antoche, Alexandru Ciocâlteu, Nini Popescu, Saim Alexandru Tudor, Marius Chindriş, Mario Bratu, Sergiu Arnăutu şi Cosmin Lambru.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress and WordPress Theme, thanks to Eva Jasmin and rca ieftin online