Grozavu trebuie sa faca o echipa grozava!

Un antrenor cu scoala germana si disciplinat ca un militar de cariera. Asa a fost caracterizat Leo Grozavu, antrenorul Petrolului, la prima aparitie oficiala pe stadionul ”lupilor”. Partenerul-finantator Madalin Mihailovici este cel care l-a descris pe Grozavu in fata jurnalistilor. Mihailovici l-a laudat pe tehnicianul de 50 de ani, dar are pretenția de la el sa faca din Petrolul o echipa nemteasca! Grozavu a venit la conferinta impreuna cu presedintele Vlad, dupa care a aparut si Madalin Mihailovici, ei discutand cateva minute inainte de a vorbi presei.

Leo Grozavu: ,, A contat seriozitatea proiectului pentru ca in Romania actuala tot mai putine cluburi isi doresc sa faca ceva pe termen lung. In ideea in care nu pun pret pe rabdare, daca astazi am bagat un leu imi doresc ca ieri sa scot doi. Pot spune ca am avut discutii cu mai multe echipe din liga intai dar, când a apărut Petrolul, au dispărut celelalte negocieri. Cel mai important este ce facem, faptele sunt mai importante decat vorbele. Sper sa ma ridic la asteptarile suporterilor, la toti cei care au, sa spun asa, Petrolul in sange.

Madalin Mihailovici:,,Este un om ordonat, ferm, are la activ scoala germana care, pentru mine, inseamna, enorm. Intra in stadion la 8 dimineata si iese la 8 seara. Daca cineva il intreaba unde gasesc lucrul respectiv iti spune: sertarul patru, tricourile din dreapta, sub tricouri gasiti agenda de care aveti nevoie. Are scoala germana ceea ce pentru mine inseamna foarte mult. Stiti bine acea vorba cu o echipa germana care esti sigur ca ai invins-o doar atunci cand te urci in avion sau autocar. Asa mi-as dori sa se vorbeasca si despre Petrolul!”.

Cristi Vlad:,,Raman doar 10 jucatori din lotul campionatului trecut. Vom aduce alti jucatori mai buni, cu experienta dar si tineri pentru ca exista acea regula cu under 21. Vor fi jucatori importanti, cu experienta la nivelul ligii intai. La unul dintre ei, eu tin foarte mult si cu siguranta va fi reprezentativ si decisiv pentru ceea ce inseamna Petrolul in liga a doua si, sper eu, in prima liga”.

In cadrul conferintei de presa de astazi, Mihailovici a fost transant in privinta lui Claudiu Tudor, retras, recent, din activitate. El a spus despre fostul mijlocas ca nu va face parte sub nici o forma din staff-ul administrativ al echipei. Reunirea Petrolului va avea loc maine, de la ora 18, pe arena Ilie Oană.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress and WordPress Theme, thanks to Eva Jasmin and rca ieftin online