Finul a semnat de față cu nașul

Finul nu-și putea dezamăgi nașul. În această situație este Constantin Budescu, unul dintre finii lui Dani Coman. Familia Coman a binecuvăntat familia Budescu, în urmă cu doi ani, la Ploiești, atunci cănd Costin și Mădălina și-au unit destinul.
Budescu cununie

În cantonamentul din Cipru, valorosul fotbalist și-a prelungit contractul de joc cu Astra pînă la finele lui 2018. Continuarea relației a fost oficializată de siteul oficial al clubului și imortalizată cu Budescu și Coman în fața hărtiilor extrem de importante. Este cea mai tare achiziție a iernii, spun astriștii care îi doresc vechiului și noului lor coechipier performanțe cel puțin la fel ca cele reușite pînă acum. udescu a jucat din nou pentru Astra în amicalul cu polonezii de la Pogon. A fost un joc cu probleme mari din cauza arbitrilor.
Budescu semnare Coman_L
Fotbaliștii Astrei „i-au mirosit” pe oamenii în negru că sunt implicați în pariuri și au ratat intenționat penaltiul acordat și repetat de centralul partidei. Daniel Niculae a declarat, astăzi, că el și coechipierii n-au vrut să le facă jocurile arbitrilor. Și-au dat seama de situație, au văzut că se întămplă și în alte părți iar cei care sunt implicați în așa ceva trebuie să plătescă! Cei de la gsp au descoperit că erau arbitrii romăni deghizați însă antrenorul Marius Șumudică nu și-a dat seama că erau din Romănia. Principalul astrist povestește că a fost de acord cu atitudinea fotbaliștilor săi și nu-i vine să creadă ce tupeu au arbitrii să facă așa ceva. Pentru Astra a urmat un nou amical cu o trupă din Ucraina. Și la acest joc au fost probleme cu arbitrajul. Astra a primit două cartonașe roșii iar meciul s-a încheiat cu zece minute înainte de final cănd ambele echipe s-au retras de pe teren.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress and WordPress Theme, thanks to Eva Jasmin and rca ieftin online