Emotii pînă la final

Petrolul are emoții în privința primului loc după ce s-a încurcat, pe teren propriu, cu echipa secundă a Astrei. Mai are doar două puncte avans față de FCM Alexandria iar în ultima etapă din acest an, Petrolul va juca la Popești-Leordeni în timp ce Astra va primi,în cartierul „9 Mai”, pe Alexandria. Fotbaliștii Petrolului speră ca cei de la Astra să aibă aceiași atitudine pe care au avut-o și împotriva lor.

Capitanul Claudiu Tudor nu este sigur de prezenta in ultimul joc oficial din acest an:,, Noi suntem vazuti ca o echipa foarte buna si toti copii care vin sa joace cu noi isi dau viata, cum se spune. Au avut noroc cu noi, sper sa aibe si cu Alexandria. Trebuie sa castigam in ultima etapa si ramanem cu acest avans, de cel putin două puncte”. Mijlocașul Antoche a fost motivat înaintea partidei cu trofeul „cel mai bun jucător al lunii octombrie”, oferit de legenda vie Mircea Dridea.,,Toti cand vin la Ploiesti vor sa demonstreze ceva in fata Petrolului. Sper sa trecem cat mai repede peste acest egal si mergem la Bucuresti sa castigam si sa terminam sezonul pe primul loc. Ca va fi cu doua puncte in fata, ca va fi cu mai multe, vom vedea. Trebuie sa terminam acest tur pe primul loc ca sa avem parte de liniste”. Astriștii spun că așa cum i-au încurcat pe găzari, așa vor încerca și cu Alexandria. Ei vor sa bifeze 10 meciuri fără înfrăngere iar obiectivul general este acela de a ocupa locul 4 la finalul sezonului.

Marius Măldărășanu(antrenor, Astra 2):,, Daca mi-am facut treaba si am incercat chiar sa castigam la Petrolul, o echipa unde am jucat, mi-am facut junioratul si am debutat in liga intai, cu Alexandria n-am nici o treaba. Vom juca pe teren oricum ar fi fost!”.

Cristian Nedelcovici(portar, Astra 2):,, Venim dupa noua meciuri in care nu am pierdut asa ca vrem sa continuam aceasta serie. Suntem pe o panta ascendenta, mai avem acest meci cu Alexandria si speram sa-i incurcam si pe ei, asa cum i-am incurcat pe Petrolul”. Ultimul joc oficial al Petrolului pe teren propriu a însemnat primul din acest sezon fără gol marcat. Astfel că fotbaliștii și-au luat ,,la revedere” de la suporteri fără bucuria golului dar mai ales a victoriei.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress and WordPress Theme, thanks to Eva Jasmin and rca ieftin online