De măine, bilete și abonamente

Petrolul se pregateste sa reia cursa catre promovarea in esalonul secund. Astfel, duminica, 11 martie, de la ora 14.00, „lupii” vor juca, pe „Ilie Oană”, cu CS Sporting Roşiori, intr-o partida contand pentru runda cu numarul 15 din seria a 3-a.

De maine, la casa de bilete a stadionului , se vor pune in vanzare biletele de acces pentru aceasta confruntare, pretul acestora fiind cel cunoscut:

– Tribuna 0 – 20 lei;

– Tribuna I – 15 lei;

– Tribuna II – 10 lei;

– Peluze – 6 lei.

Casa de bilete va fi deschisă, de marţi până sâmbătă, în intervalul orar 09.00-16.30, iar duminică ,de la ora 09.00, până la startul confruntării. Totodata, pana sambata, 10 martie, suporterii petrolisti au posibilitatea sa-si procure abonamente pentru partidele pe care Petrolul le va sustine, pe teren propriu, in cadrul returului de campionat. Abonamentele vor fi puse in vanzare atat individual, cat si in pachet de cate doua, in aceasta din urma varianta existand un discount important pentru cel de-al doilea abonament. De precizat faptul ca, in cazul procurarii unui pachet de doua abonamente, ambele vor fi in aceeasi zona a stadionului.

Peluze – 35 lei/abonament sau 50 lei/pachet 2 abonamente;

Tribuna II – 55 lei/abonament sau 80 lei/pachet 2 abonamente;

Tribuna I – 85 lei /abonament sau 120 lei/pachet 2 abonamente;

Tribuna 0 – 110 lei/abonament sau 160 lei/pachet 2 abonamente.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress and WordPress Theme, thanks to Eva Jasmin and rca ieftin online