Ciobanu, prezentat oficial

Romică Ciobanu este impresionat dar în același timp și conștient de ceea ce înseamnă Petrolul. La prezentarea sa oficială, Ciobanu a fost foarte emoționat sala fiind plină de jurnaliști și camere tv, la prima sa apariție din postura de antrenor principal al Petrolului:

,, Am venit la un club foarte mare al României, sunt fericit şi onorat în acelaşi timp. Sunt foarte conștient la ceea ce m-am înhămat și vreau să fac o paranteză. Ieri, venind în Ploiești, undeva în oraș, un domn își plimba căinele și vreau să vă spun că husa cu care animalul era îmbrăcat avea culorile galben-albastru. Dacă mi-a sărit în ochi așa ceva, vă da-ți seama că sunt foarte conștient de ceea ce înseamnă Petrolul Ploiești! „Știu că nu există acel CV stufos în dreptul meu, dar îi rog pe suporterii Petrolului să aibă răbdare şi sunt convins că, încă din perioada de pregătire, ei îşi vor putea face o părere despre ideile de joc implementate de mine!”. În cadrul evenimentului au mai participat Mădălin Mihailovici (CEO Veolia România, partenerul principal al Petrolului), Cristian Vlad (preşedintele executiv al „galben-albaştrilor”), Mircea Dridea (preşedinte de onoare al Petrolului) şi Octavian Grigore (vicepreşedinte al clubului ploieştean). Mihailovici a spus despre Ciobanu că este o combinație între Cosmin Contra și Flavius Stoican. Președintele Cristi Vlad îl consideră pe noul antrenor un bun constructor de echipe și speră, împreună, să ducă Petrolul pînă în prima ligă. Grigore a spus c[ se pune ]n slujba clubului iar seniorul Mircea Dridea a comparat situația fostului său jucător cu cea a lui Guardiola și Klopp.

Mădălin Mihailovici:„Nu m-a convins nimeni că trebuie să-l alegem pe Romică Ciobanu, ci m-am convins singur. Sunt momente în viaţă în care trebuie să facem mutări şoc, iar eu consider că am făcut o mutare de şah şi mat. Este o decizie pe care ne-o asumăm şi de ce să nu ne gândim că peste un an, un an şi jumătate, vom oferi fotbalului românesc un antrenor de tip Contra sau Stoican!”, a adăugat Mădălin Mihailovici. „Ca partener finanţator vom face tot ceea ce depinde de noi ca lucrurile să meargă bine. Trebuie să învăţăm cu toţii că ne trebuie timp ca să avem rezultate. Anumite mişcări, mutări, strategii nu-şi văd efectul în 24 de ore”.

Cristi Vlad:„Noi considerăm că Octavian Grigore, din postura de antrenor, a făcut un pas în faţă, venind în structura administrativă, în postul de vicepreşedinte. Pentru mine personal şi pentru noi, ca şi club, este un lucru extrem de important, de benefic, pentru că el ne poate ajuta foarte mult în ceea ce ne-am propus. Îi urez bun venit lui Romică Ciobanu, un antrenor tânăr, dornic de performanţă, motivat şi în care avem mare încredere. El se va bucura de tot ajutorul pe care i-l putem oferi, din toate punctele de vedere”.

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress and WordPress Theme, thanks to Eva Jasmin and rca ieftin online