Au pierdut, dar raman primii!

Voleibaliștii Ploieștiului au pierdut pe ”mîna lor” șansa de a se apropia și mai mult de titlu. Tricolorul-Arcada 2 la 3, pe seturi, iar Galațiul a revenit în lupta supremă. Ploieștenii au avut șanse să căștige meciul dar în final au sfărșit triști pe bancă în timp ce gălățenii au făcut horia bucuriei pe un teren unde oaspeții căștigă rar. Cel mai afectat de eșec a fost principalul Tricolorului, Sergiu Stancu. Acesta a răbufnit la final nevenindu-i să creadă că o echipă cu jucători experimentați a fost lipsită de experiență la acest joc.

Lupta la primul loc s-a încins. Insuccesul Tricolorului a mai fost atenuat de înfrăngerea Stelei pe teren propriu, 1 la 3, cu Municipal Zalău. În clasament, Tricolorul ocupă primul loc cu 65 de puncte, Steaua pe doi cu 63 de puncte și un joc mai puțin, iar Galațiul ocupă locul trei cu 59 de puncte.

Bogdan Olteanu(capitan Tricolorul):”M-a deranjat atitudinea noastra. Mai ales in setul trei in care nu am luptat ca pina acum. A fost, poate, o cadere nervoasa. Miza a fost mare, noi trebuie sa castigam mereu dar nu avem ce face, trebuie in continuare sa tragem tare, sa muncim mai mult”.

Sergiu Stancu(antrenor Tricolorul):” Am avut meciul in mana! Primul set castigat categoric, setul doi l-am condus pina spre final si nu suntem in stare sa-l inchidem. Apoi totul s-a complicat, Galatiul a revenit in joc dar chiar si asa puteam inchide si in tie-brek. Totusi am pierdut si nu este in regula! Este pacat de tot ce s-a facut pina acuma. Trebuie sa o luam iara de la zero!”

Adrian Gontariu(Extrema, Arcada):”Rezultat mare! Nu multe echipe au castigat la Ploiesti. Daca am scartait pina acum, de-acum inainte ultima impresie conteaza si aceasta victorie ne face sa fim greu de oprit!”

Lupta la primul loc s-a încins. Insuccesul Tricolorului a mai fost atenuat de înfrăngerea Stelei pe teren propriu, 1 la 3, cu Municipal Zalău. În clasament, Tricolorul ocupă primul loc cu 65 de puncte, Steaua pe doi, cu 63 de puncte și un joc mai puțin, iar Galațiul ocupă locul trei, cu 59 de puncte.

Clasamentul play-off-ului:

1. Tricolorul LMV Ploiești 65p
2. Steaua București 62p/25j
3. Arcada Galați 59p/25j
4. ACS Volei Municipal Zalău 50p
5. SCM U Craiova 44p
6. CS Municipal București 42p

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress and WordPress Theme, thanks to Eva Jasmin and rca ieftin online