Au doborat popicele


Sala Conpet a găzduit finalele Campionatului Naţional de popice individual clasic, sprint şi tandem. Competiţia a fost dominată de sportivele de la Conpet Ploieşti, care au urcat pe podium în toate cele trei probe.
În proba individual-clasic, pe podium au urcat Luminiţa Dogaru (Conpet) cu 568 popice doborâte, Ioana Gonţan (Rapid Bucureşti) – 563 pd şi Cristina Samson (Conpet) – 553 pd.
În proba de tandem, perechea Daniela Lacatusu – Luminiţa Drăgan (Conpet Ploieşti) s-a clasat pe locul 2.
La proba de spint, sportivele de la Conpet au ocupat toate cele trei locuri ale podiumului! Astfel, Cristina Samson s-a clasat pe locul 1, Daniela Lacatusu pe locul al doilea, podiumul fiind completat, la egalitate, de Luminiţa Dogaru (Conpet) şi Luminiţa David (Gaz Metan Mediaş).
Toate sportivele de la Conpet mai sus menţionate sunt şi componente ale lotului naţional, care va participa la Campionatul Mondial, din luna octombrie a anului viitor.
În perioada 28 noiembrie – 8 decembrie, loturile naţionale de juniori şi cadeţi ale României (peste 30 de sportive şi sportivi) vor efectua un stagiu centralizat de pregătire la sala de popice a CS Conpet Ploiesti.


You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress and WordPress Theme, thanks to Eva Jasmin and rca ieftin online