Arhitectii noului Petrolul(VIDEO)

Viitorul lui Hagi și Dinamo Zagreb. Sunte exemplele dupa care vor să se ghideze arhitecții noii echipe a Petrolului. Cristi Vlad, Mircea Dridea și Tavi Grigore sunt din generații diferite dar au același scop.
Vlad, Dridea si Grigore

Renașterea clubului la care au scris istoria din iarbă. Vlad era team manager cănd Petrolul juca cu Dinamo Zagreb în preliminariile Europa League. El a ramas impresionat de structura clubului care vinde jucători, an de an, pe milioane de euro. Iar seniorul Dridea susține că exemplul clubului condus de Gică Hagi este cel mai bun ghid pentru a construi noua grupare, de la cel mai mic fotbalist la cel mai mare. Tavi Grigore va fi ajutat de antrenorii secunzi Nae Constantin și Gică Liliac. Grigore spune că are conturată o listă de jucători pe care se afla și 9 fotbalisti de fostul Centru de Copii si Juniori. Vlad, Grigore, Dridea și suporterii speră ca săptămăna viitoare să aibă loc reunirea lotului și primele antrenamente avănd în vedere că Liga A Prahova debutează peste două săptămăni.
Cristi Vlad a făcut o adresă catre Primărie pentru a putea juca pe arena Ilie Oană dar și ca noua structură să primescă sigla, mărcile și palmaresul. De asemenea s-a deschis un cont în lei unde toți ce care vor să contribuie financiar la bugetul clubului o pot face. Contul este deschis de Asociația Petrolul 52 la Alpha Bank RO 60BUCU1812235339171.

You can leave a response, or trackback from your own site.
Powered by WordPress and WordPress Theme, thanks to Eva Jasmin and rca ieftin online