Petrolul la început de 2018(VIDEO)

Petarde, fumigene și un foc de artificii care s-a răspăndit pe cer, a fost spectacolul oferit jucătorilor de cei 500 de suporteri prezenți la arena ,,Ilie Oană”. 25 de jucători au fost prezentați oamenilor, împreună cu staff-ul tehnic format din antrenorul principal Romică Ciobanu, antrenorul secund Ciprian Pura, antrenorul cu portarii Cătălin Grigore și preparatorul fizic Marius Haită.

Noutățile sunt Mihai Ene, mijlocaș ofensiv de la Viitorul Constanța. El are 18 ani, este ploieștean, dar de cățiva ani evoluează la Academia lui Hagi. Mihai a jucat cu Viitorul în Europa Youth League și va evolua, pînă la finele sezonului, la gruparea petrolistă. Ceilalți doi veniți sunt portarul Raul Avram și un alt mijlocaș ofensiv, Daniel Cărjan. În rest, patru jucători de la grupele de juniori ale clubului. Mijlocașul Dragoș Gheorghe este al șaselea jucător plecat de la Petrolul pentru un împrumut la CS Blejoi, în liga a 4-a. Conducerea a spus că mai sunt asteptați la echipă, în aceste zile, un fundaș, un mijlocaș și un atacant.

Lotul complet al Petrolului prezent la reunire:

Portari: Mirel Bolboașă, Raul Avram, Raul Botezan, Alexandru Radu

Fundași: Alberto Olaru, Paul Antoche, Răzvan Catană, Dragoș Frâncu, Jean Prunescu, Valentin Țicu, Mihai Velisar.

Mijlocași: Marius Chindriș, Alexandru Ciocâlteu, Tiberiu Nițescu, Georgian Păun, Nini Popescu, Claudiu Tudor, Șaim Tudor, Daniel Cârjan (Viitorul Domnești), Mihai Ene (Viitorul Constanța), Mario Bratu (FC Petrolul juniori), Fabian Sotir (FC Petrolul juniori, Mihai Constantinescu (FC Petrolul juniori).

Atacanți: Sergiu Arnăutu, Cosmin Lambru.

Petrolul va juca, pe 20 ianuarie, la Ploiești, primul test din 2018, cu ACS Steagul Roșu Brașov. Măine, ,,lupii” au antrenament în sală după care vor continua pregătirea pe terenurile sintetice de la PMV, Cămpina, și iar în sală, pînă la plecarea în primul cantonament.Foto:fcpetrolul.ro

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress and WordPress Theme, thanks to Eva Jasmin and rca ieftin online