Petrolul se distanțează în fruntea clasamentului seriei a 3-a. Trei puncte datorită celor trei goluri au facut ca haita petrolistă să se desprindă la patru puncte față de principala urmăritoare, FCM Alexandria, care a remizat, 1-1, la Atletic Bradu. În schimb, Petrolul s-a impus cu 3-0 la CS Mioveni 2. Golgeterul Petrolului, Sergiu Arnăutu, și Nini Popescu, doua goluri, au fost artizanii victoriei din penultima deplasare a acestui an. Iată principalele faze ale jocului de la Mioveni:

Arnautu a avut prima ocazie a meciului dar a trimis mingea, din pozitie buna, in bratele portaruluiAcelasi Arnautu reia tot cu capul peste poarta in urma unei faze superbe a echipei ploiestene. Pana la urma golgeterul Petrolului si-a respectat statutul si a marcat in minutul 31 dupa o centrare impecabila a lui Saim Tudor. La patru minute distanta, galben-albastrii au avut sansa sa-si mareasca diferenta dar sutul capitanului Claudiu Tudor a trecut putin pe linga poarta. In minutul 44, Mormolea putea egala din cauza unei gafe a fundasului stanga Velisar, dar a tras putin pe linga buturile aparate de Bolboasa. Repriza a doua a inceput foarte bine pentru oaspeti. In minutul 56, micutul Nini Popescu a fost mare pentru petrolisti. A reusit sa inscrie din lovitura libera, executata de la peste 20 de metri. In minutul 62, Petrolul a facut 3-0 in urma unei faze „englezesti”: Saim Tudor a dat o diagonala de 30 de metri pentru Nini Popescu iar acesta a marcat cu un sut in plasa de sus a portii aparate de Preda. In minutul 70, Alberto Olaru putea da golul carierei dar executia sa spectaculoasa din plonjon s-a dus putin pe linga vinclul porti.

CS Mioveni 2: Preda (cpt) – Lazăr, Boşneag, Bălan, Alexe (78 Tărâţă) – Mincă (56 Luca), Mierlea, Comănescu, Fulga (66 Marinescu) – Mormolea – Arsenică (56 Ivan). Antrenor: Marius Stoica.

FC Petrolul: Bolboaşă – Catană (46 Puchea), Antoche, Frîncu (34 N. Popescu), Velisar – Chindriş, Olaru – Ciocâlteu, Cl. Tudor (cpt) (78 Vintilă), Saim Tudor – Arnăutu (78 Stănescu). Antrenor: Octavian Grigore.

Fundasul Francu a revenit in primul 11 dupa o accidentare insa nu a rezistat nici macar o repriza si a fost schimbat cu mijlocasul Nini Popescu. Fundasul Catana a fost schimbat la pauza tot din cauza unor probleme medicale. Petrolul a avut și susținerea tribunelor la meci fiind prezenți peste 200 de suporteri.Foto:fcpetrolul.ro

Both comments and pings are currently closed.
Powered by WordPress and WordPress Theme, thanks to Eva Jasmin and rca ieftin online